Begeleiding bij een boekenonderzoek

 

Een boekenonderzoek is vervelend en ingrijpend. De belastingdienst komt bij u op bezoek om uw aangiften en uw boekhouding te controleren. In veel gevallen volgen correcties en naheffingen.

Fiscion kan u begeleiden bij het boekenonderzoek. Als belastingadivseur kennen wij het proces van het boekenonderzoek en kunnen wij u precies aangeven wat u wel en niet verplicht bent.

Heeft het boekenonderzoek al plaatsgevonden en heeft u een controlerapport waar u het niet mee eens bent? Wij helpen u graag de schade te beperken. Door de juiste feiten en omstandigheden aan te voeren, deze te combineren met bewijsregels, relevante wet- en regelgeving, hebben wij in diverse situaties aanzienlijke correcties en naheffingen weten te voorkomen. Wij streven er naar om in een zo vroeg mogelijk stadium resultaten voor u te boeken, zodat het proces zo efficiënt mogelijk verloopt en de kosten voor u beperkt blijven.

Daarnaast kunnen wij u bijstaan bij het maken van werkafspraken met de belastingdienst.


Contact met uw belastingadviseur in Den Haag?

Indien u contact met ons opneemt, kan op korte termijn een belastingadviseur bij u langskomen voor een kosteloos vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onze ervaring leert dat wij met u tijdens het kennismakingsgesprek vaak al tot een oplossingsrichting komen, u wordt er zeker wijzer van!