Second opinion belastingadvies

De onafhankelijke belastingadviseurs van Fiscion hebben ervaring met het opstellen van de zogenaamde second opinion, een beoordeling van een advies van een collega belastingadviseur of accountant.

In sommige situaties heeft u behoefte aan extra zekerheid omtrent een advies. Is dit wel het beste advies? past het bij mijn situatie? en heeft mijn eigen adviseur voldoende kennis op dit specifieke gebied? Wanneer deze vragen u bezig houden, is het wellicht een idee om eens een onafhankelijke belastingadviseur te vragen wat zijn visie is.

Bij het opstellen van een second opinion belastingadvies gaan wij van onze eigen kracht uit en geven wij onze eigen beoordeling van de situatie. In onze werkwijze gaan wij zelfstandig op zoek naar de fiscale mogelijkheden om het doel te bereiken. Wij verkennen de mogelijkheden en zetten de voor- en nadelen op een rijtje. Pas dan nemen wij het advies erbij waarover wij de second opinon afgeven. Met respect voor de positie van degene die het advies heeft gegeven, geven wij onze visie op het geheel.


Contact met uw belastingadviseur in Den Haag?

Indien u contact met ons opneemt, kan op korte termijn een belastingadviseur bij u langskomen voor een kosteloos vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onze ervaring leert dat wij met u tijdens het kennismakingsgesprek vaak al tot een oplossingsrichting komen, u wordt er zeker wijzer van!