Werkwijze van Fiscion

Het bedrijfsmodel van Fiscion Belastingadviseurs Den Haag is net even anders. Wij hebben geen structuur van managers en junior belastingadviseurs. Wij zijn bewust een kleine organisatie waar u direct contact heeft met de belastingadviseur zelf.

Fiscion is onderdeel van een netwerkorganisatie van veelal zelfstandige fiscalisten die elk deskundig zijn op hun eigen terrein en die hun kennis met elkaar delen. Dat stelt ons in staat alle fiscale vraagstukken op een goede efficiënte manier voor u op te pakken. Onze fiscale adviezen zijn concreet, bondig en oplossingsgericht, daar staan wij voor!


Bel ons gerust (het is vrijblijvend)

Fiscion Belastingadviseurs Den Haag staat u bij met raad en daad. Wij moedigen u aan om te bellen met vragen of om van gedachte te wisselen met een belastingadviseur. Normaal gesproken brengen wij niets in rekening voor dergelijke gesprekken, die horen er wat ons betreft gewoon bij.

Proberen?  070 7 620 620   


Netwerk van collega fiscalisten

Wij houden onze kennis op peil door de vakliteratuur bij te houden en regelmatig bijscholing te volgen. Belangrijker is nog dat wij onderdeel uitmaken van een netwerk van kleine belastingadvieskantoren. Regelmatig hebben wij overleg met collega belastingadviseurs om vaktechnische problemen en ontwikkelingen te bespreken. Over en weer houden wij intensief contact met collega adviseurs om bepaalde gedachten of denkrichtingen voor te leggen. Zo profiteren wij van elkaars kennis, terwijl wij toch onze kleinschaligheid kunnen behouden.


Netwerk van specialisten

Sommige onderdelen van het fiscale vakgebied zijn dermate complex dat specialistische kennis is vereist. Omdat wij onze eigen grenzen kennen, werken wij samen met diverse specialisten op onder meer het gebied van internationale belastingheffing, omzetbelasting en loonbelasting. In veel gevallen zijn de specialisten ook weer kleine organisaties met korte communicatielijnen.

Daarnaast hebben wij onder meer juristen, advocaten, notarissen, financieel planners, verzekeringsagenten en vermogensbeheerders in ons netwerk. Allemaal partijen waarmee wij gezamenlijk cliënten hebben en waarvan wij kunnen zeggen dat deze naar tevredenheid presteren. 


Ons netwerk is úw netwerk

Het onderdeel zijn van een netwerkorganisatie brengt voor ons tevens mee dat wij ons netwerk actief inzetten voor onze klanten en relaties. Door onze werkwijze hebben wij inzicht in de activiteiten van veel verschillende ondernemers. Wanneer wij merken dat bij één van onze relaties een behoefte bestaat en wij weten dat een andere relatie daar wellicht iets kan betekenen, leggen wij graag contact. Zo helpen wij onze klanten en relaties verder met zaken doen.


Contact met uw belastingadviseur in Den Haag?

Indien u contact met ons opneemt, kan op korte termijn een belastingadviseur bij u langskomen voor een kosteloos vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onze ervaring leert dat wij met u tijdens het kennismakingsgesprek vaak al tot een oplossingsrichting komen, u wordt er zeker wijzer van!