Fiscion, de belastingadviseur voor ondernemers

Belasting betalen moet, maar te veel betalen is niet nodig. Fiscion belastingadviseurs zet zich graag in om er voor te zorgen dat u niet te veel belasting betaalt. 

Wij zijn zelf als ondernemer actief en weten daardoor wat het is om ondernemer te zijn. Een belastingadvies is concreet en heeft voor ons vooral tot doel heeft om een richting te kunnen bepalen en een keuze te maken. Vervolgens begeleiden wij bij de uitvoering van die keuze en informeren wij u over de stand van zaken.

Als fiscalist en gerechtelijk deskundige zijn wij regelmatig betrokken bij echtscheidingen. Door onze specialistische kennis op het gebied van belastingen en pensioenen kunnen wij onze klanten helpen in de afwikkeling van hun echtscheiding.

In onze gesprekken met ondernemers merken wij vaak dat wij een gewaardeerd sparring partner zijn. Niet alleen op fiscaal juridisch vlak maar ook op strategisch niveau zijn wij goed in staat om de informatie van u als ondernemer te horen, analyseren en te vertalen naar concrete acties en gevolgen. Wij staan onze klanten bij in allerlei situaties zoals conflicten met zakenpartners of impactvolle gebeurtenissen zoals een Corona crisis.

Wij staan u graag bij met raad en daad. Wij kunnen u binnen ons netwerk vrijwel zeker verder helpen met uw vraagstuk.


Contact met uw belastingadviseur in Den Haag?

Indien u contact met ons opneemt, kan op korte termijn een belastingadviseur bij u langskomen voor een kosteloos vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onze ervaring leert dat wij met u tijdens het kennismakingsgesprek vaak al tot een oplossingsrichting komen.