Belastingadvies voor accountants

Zoekt u een onafhankelijke belastingadviseur die u bijstaat bij alle (fiscale) zaken die in uw praktijk voorkomen? Een belastingadviseur die u kunt bellen en die op korte termijn actie kan ondernemen?

Fiscion Belastingadviseurs, uw netwerkpartner

Als onafhankelijke belastingadviseur kunnen wij uw dienstverlening aanvullen op punten die voor uw cliënten belangrijk zijn. Fiscion belastingadviseurs is geen concurrent maar een netwerkpartner. Wij respecteren uw positie ten opzichte van uw cliënten en streven er nadrukkelijk naar deze positie voor u te versterken. Met Fiscion Belastingadviseurs in uw netwerk kunt u uw dienstverlening uitbreiden en uw cliënten nog beter van dienst zijn. 


Wat u mag verwachten:

- Snelheid, een snelle reactie is voor ons vanzelfsprekend.

- Duidelijkheid over de kosten en tijdsplanning.

- Terugkoppeling over het advies en de status.

- Ondersteuning bij de uitoefening van uw praktijk.

- Inzet van ons netwerk in ten behoeve van u en uw cliënten.


Pensioenadvies voor accountants

Als specialist op het gebied van (DGA) pensioenen en oudedagsvoorzieningen voor ondernemers, kunnen wij u helpen met de pensioenvraagstukken van uw cliënten. Naast het opstellen van pensioenberekeningen en het uitvoeren van pensioenregelingen in eigen beheer helpen wij u om uw pensioendossier op orde te krijgen. Uiteraard zijn wij volledig op de hoogte van alle details rondom het uitfaseren van pensioen in eigen beheer.

Als gerechtelijk deskundige op het gebied van pensioenverdeling bij echtscheiding staan wij advocaten en echtscheidingsmediators bij in echtscheidingsprocedures.

In ons zusterbedrijf Next Level Pensioenadvies beschikken wij over de benodigde AFM vergunningen voor pensioenadvies en lijfrentes.

Lees verder onder pensioen in eigen beheer


Contact met uw belastingadviseur in Den Haag?

Indien u contact met ons opneemt, kan op korte termijn een belastingadviseur bij u langskomen voor een kosteloos vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onze ervaring leert dat wij met u tijdens het kennismakingsgesprek vaak al tot een oplossingsrichting komen, u wordt er zeker wijzer van!


Wij zijn aangesloten bij: