Doelgroepen van Fiscion Belastingadviseurs

Fiscion Belastingadviseurs richt zich op ondernemers in het MKB, DGA's en hun financiële en juridische dienstverleners.

Door samenwerkingsverbanden aan te gaan met accountantskantoren en administratiekantoren kan de hoogwaardige fiscale advisering van Fiscion Belastingadviseurs worden gecombineerd met aantrekkelijke tarieven voor de ondernemer in het MKB.

In veel van onze samenwerkingsverbanden draagt het administratie- of accountantskantoor zorg voor de dagelijkse administratie en de belastingaangiftes. Voor meer ingewikkelde fiscale vraagstukken kan men vertrouwen op de belastingadviseur die altijd bereikbaar is.

In de samenwerkingsverbanden met de diverse partijen, fungeert de Fiscion Belastingadviseurs als een sparring partner voor de dienstverlener. In samenwerking met de dienstverlener begeleiden wij onze cliënten bij allerhande vraagstukken zoals bijvoorbeeld het omzetten van een VOF in een BV-structuur, samenwerkingsverbanden, fiscale procedures, herstructureringen en pensioenvraagstukken.


Contact met uw belastingadviseur in Den Haag?

Indien u contact met ons opneemt, kan op korte termijn een belastingadviseur bij u langskomen voor een kosteloos vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onze ervaring leert dat wij met u tijdens het kennismakingsgesprek vaak al tot een oplossingsrichting komen, u wordt er zeker wijzer van!