Belastingadvies voor administratiekantoor

Zoekt u een onafhankelijke belastingadviseur die u bijstaat bij alle (fiscale) zaken die in uw praktijk voorkomen? Een belastingadviseur die u kunt bellen en die op korte termijn actie kan ondernemen? Iemand die uw fiscale probleemdossiers voor u aanpakt?

Fiscion Belastingadviseurs, uw netwerkpartner

Als onafhankelijke belastingadviseur bieden wij ondersteuning voor uw praktijk. Of het nu gaat om de begeleiding van een boekenonderzoek of een korte vraag om even iets duidelijk te krijgen, Fiscion helpt.

De Fiscion Belastingadviseurs is geen concurrent maar een netwerkpartner. Wij respecteren uw positie ten opzichte van uw cliënten en streven er nadrukkelijk naar deze positie voor u te versterken. Met Fiscion in uw netwerk kunt u uw dienstverlening uitbreiden en uw cliënten nog beter van dienst zijn.
Wat u mag verwachten:

- Snelheid, een reactie binnen enkele dagen is voor ons vanzelfsprekend.

- Duidelijkheid over de kosten en tijdsplanning.

- Terugkoppeling over het advies en de status.

- Ondersteuning bij de uitoefening van uw praktijk.

- Inzet van ons netwerk in ten behoeve van u en uw cliënten.


Contact met uw belastingadviseur in Den Haag?

Indien u contact met ons opneemt, kan op korte termijn een belastingadviseur bij u langskomen voor een kosteloos vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onze ervaring leert dat wij met u tijdens het kennismakingsgesprek vaak al tot een oplossingsrichting komen, u wordt er zeker wijzer van!


Wij zijn aangesloten bij: Aangesloten bij Register Belastingadvieseurs