Pensioenovereenkomsten

Fiscion Belastingadviseurs beschikt over eigen model pensioenovereenkomsten die door de Belastingdienst zijn goedgekeurd. Dankzij deze goedkeuring kunt u erop vertrouwen dat de pensioen overeenkomst voldoet aan de eisen die de Wet op de Loonbelasting daaraan stelt.

Met een Fiscion pensioen overeenkomst:

- kunt u een fiscaal maximaal pensioen opbouwen

- loopt u minder risico

- bent u zeer flexibel

- houdt u de uitvoeringskosten laag

 

Kortom, u bent beter af met een pensioenregeling van Fiscion. Meer weten?

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek

 


Waar zit het verschil?

De model pensioenovereenkomsten van Fiscion wijken op diverse punten af van andere model pensioenovereenkomsten. Het belangrijkste verschil met andere model pensioenovereenkomsten is dat wij de risico-elementen van de pensioentoezegging anders benaderen. Met het sluiten van de pensioen overeenkomst neemt de werkgever in veel gevallen risico's op zich die zij niet zelfstandig kan dragen. Een voorbeeld hiervan is het risico van vooroverlijden van de DGA. In onze model pensioen overeenkomst hebben wij deze risico's ernstig beperkt of geheel geëlimineerd, zonder dat dit een negatieve invloed heeft op de pensioenopbouw zelf.

 


Contact met uw pensioenadviseur in Den Haag?

Indien u contact met ons opneemt, kan op korte termijn een belastingadviseur bij u langskomen voor een kosteloos vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onze ervaring leert dat wij met u tijdens het kennismakingsgesprek vaak al tot een oplossingsrichting komen, u wordt er zeker wijzer van!